AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ilaç görmek

Kahve falında elinde ilaç görmek

Kahve falında elinde ilaç görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında elinde ilaç gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde ilaç görmek rahat bir hayat yaşanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ilaç tableti görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında ilac vermek geçiminin güçleşeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birisine ilaç vermek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk ilaç görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilaçlama yapmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze ilaç sürmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir