AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç tableti görmek

Kahve falında ilaç tableti görmek

Kahve falında ilaç tableti görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç tableti gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında ilaç tableti görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tablet kullanmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tablet aldığını görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Kahve falında tablet pc görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında tablet almak kötü haberler alacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tablet görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi ilaç görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir