AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk ilaç görmek

Kahve falında bozuk ilaç görmek

Kahve falında bozuk ilaç görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bozuk ilaç gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında bozuk ilaç görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında göze ilaç damlatmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilac aramak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret eder.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak kazancın katlanacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye ilaç vermek iyi geçiminin devam edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli ilaç görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaçlama yapmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir