AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaçlama yapmak

Kahve falında ilaçlama yapmak

Kahve falında ilaçlama yapmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaçlama yapmak gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında ilaç yapmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaçlama yapmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında ilaç iğne görmek hırsızlık yapacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kalp ilacı görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ilaç çalmak makam ve rızık sağlayacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ilaç görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında ilac yemek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir