AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak

Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak

Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüye ilaç vermek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç hap görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaç şişesi görmek büyük adımlar atacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birine ilaç içirmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe ilaç vermek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ilac yemek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ilaç saklamak yüzünün gülmeye başlayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir