Kahve falında birisine ilaç vermek

Kahve falında birisine ilaç vermek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birisine ilaç vermek gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında acı ilaç içmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ilaç kutusu görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında şeker ilacı görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç içmemek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında ilaç kullanmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bit ilacı sürmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ilaç görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir