AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilac vermek

Kahve falında ilac vermek

Kahve falında ilac vermek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilac vermek gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek aile saadetinin de artacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe ilaç vermek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında ilaç saklamak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Kahve falında ilac satmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazla ilaç içmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaç yapmak güven kaybına uğrayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin ilaçlandığını görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli ilaç görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir