AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze ilaç sürmek

Kahve falında yüze ilaç sürmek

Kahve falında yüze ilaç sürmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüze ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında yüze ilaç sürmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişe ilaç sürmek gitmediği yerlere gideceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saça ilaç sürmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bit ilacı sürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet eder.

Kahve falında balı yüzüne sürmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kabeye yüz sürmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir