AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek rahata ve huzura kavuşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında güvercin tuttuğunu görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında el tuttuğunu görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir