AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin elini tuttuğunu görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, daha zengin hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek işlerin rast gideceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini tuttuğunu görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir