AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, böylece hayatından memnun olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elini tuttuğunu görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini tutan birini görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işaret eder.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, küs kimselerin barışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir