AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında babasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında elini tutan birini görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir