Kahve falında güvercin tuttuğunu görmek

Kahve falında güvercin tuttuğunu görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin tuttuğunu gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek kişinin yüzünün güleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin tuttuğunu görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sayisal tutturmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bıçak tuttuğunu görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında yusuf tutan görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tutankamon görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir