AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tuttuğunu görmek

Kahve falında el tuttuğunu görmek

Kahve falında el tuttuğunu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, razı geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinizi tuttuğunu görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek işini en iyi şekilde yapacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek parasal krizler yaşanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir