AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz feneri görmek

Kahve falında deniz feneri görmek

Kahve falında deniz feneri görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, güzel davetler alacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz feneri gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında deniz feneri görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fener alayı görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, azalacağına inanılır.

Kahve falında elinde fener görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında fener ışığı görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet eder.

Kahve falında fener balığı görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el feneri yakmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir