AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak sorunlarının birken beş olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir