AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare tuttuğunu görmek

Kahve falında fare tuttuğunu görmek

Kahve falında fare tuttuğunu görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında fare tuttuğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak endişelerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bacakları tutmamak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kazançların artacağına delalettir.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmadığını görmek elinin darlığa düşeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir