AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elini tuttuğunu görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir