AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir