AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini elini tutmak

Kahve falında sevdiğini elini tutmak

Kahve falında sevdiğini elini tutmak herkesin takdirini toplayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak mevki makam sahibi olunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğin elini tutmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği birinin elini tutmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tutmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir