AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde duvak görmek

Kahve falında elinde duvak görmek

Kahve falında elinde duvak görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde duvak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Kahve falında elinde duvak görmek doktordan doktora koşturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun duvak takmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını duvakla görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun duvak görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına inanılır.

Kahve falında birine duvak takmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir