AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını duvakla görmek

Kahve falında kızını duvakla görmek

Kahve falında kızını duvakla görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını duvakla gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kızını duvakla görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi duvak takmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında siyah duvak görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil duvak görmek arkasından iyi konuşulacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Kahve falında kına duvağı görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir