AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun duvak görmek

Kahve falında uzun duvak görmek

Kahve falında uzun duvak görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi olarak epey kayıp verileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun duvak gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, söylediklerinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında uzun duvak takmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında uzun duvak görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz duvak takmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında gelin duvağı almak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu duvak görmek zorlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir