AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine duvak takmak

Kahve falında birine duvak takmak

Kahve falında birine duvak takmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında birine duvak takmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi duvak takmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelin duvağı takmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz duvak takmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvak takmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başına duvak takmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uzun duvak takmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah duvak takmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir