AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin duvak taktığını görmek

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, zararların günden güne artacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında birinin duvak taktığını gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının duvak taktığını görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek hayırlı bir karar verileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvak taktığını görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Kahve falında başa duvak takmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir