AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun duvak takmak

Kahve falında uzun duvak takmak

Kahve falında uzun duvak takmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun duvak takmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında uzun duvak takmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun duvak görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında duvak takmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi duvak takmak engellerin aşılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz duvak takmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevindirici şeyler duymaya inanılır.

Kahve falında siyah duvak takmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir