AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olanakları doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak bunun için Allah’a şükredeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik ve duvak görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir