AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik duvağı görmek

Kahve falında gelinlik duvağı görmek

Kahve falında gelinlik duvağı görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik duvağı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir