AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çıban görmek

Kahve falında elinde çıban görmek

Kahve falında elinde çıban görmek dirliğin bozulabileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elinde çıban gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Kahve falında elinde çıban görmek hırpalanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çıban patlatmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda çıban görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çıban temizlemek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına işarettir.

Kahve falında ayakta çıban görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak kötü sözler duylacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük çıban görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında memede çıban görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir