AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda çıban görmek

Kahve falında kolunda çıban görmek

Kahve falında kolunda çıban görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kolunda çıban gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Kahve falında kolda çıban görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kolunda çıban görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında çıban patlatmak uzun bir seyahate çıkılacağına, başarısının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında çıban görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde çıban görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memede çıban görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir