AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede çıban görmek

Kahve falında memede çıban görmek

Kahve falında memede çıban görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında memede çıban gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında memede çıban görmek işlerinde bereket olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında çıbanlı yüz görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında çıban görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında çıban görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda çıban görmek işini layığı ile yerine getireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında birinde çıban görmek büyük bir işe kavuşacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir