AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıban temizlemek

Kahve falında çıban temizlemek

Kahve falında çıban temizlemek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kazancın artacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıban temizlemek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında çıban temizlemek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında çıban çıktığını görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çıban patlatmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta çıban görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda çıban görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir