AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çıban görmek

Kahve falında büyük çıban görmek

Kahve falında büyük çıban görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında büyük çıban gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Kahve falında büyük çıban görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında göz çıbanı görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet eder.

Kahve falında bacağında çıban görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada çıban görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çıbanı sıkmak dertlerin biteceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde çıban görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir