AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta çıban görmek

Kahve falında ayakta çıban görmek

Kahve falında ayakta çıban görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çıban gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında ayakta çıban görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine inanılır.

Kahve falında elinde çıban görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde çıban görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya tabir olunur.

Kahve falında çıban temizlemek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında başında çıban görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kan çıbanı görmek hanesindeki rızkın da artacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Kahve falında memede çıban görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir