AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıban patlatmak

Kahve falında çıban patlatmak

Kahve falında çıban patlatmak yolunda giden hayatın bozulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çıban patlatmak gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında çıbanı patlatmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işaret eder.

Kahve falında çıban patlatmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çıban temizlemek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzde çıban görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada çıban görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta çıban görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda çıban görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek büyük kazanç elde edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir