AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çıban sıkmak

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında çıbanı sıkmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına delalet eder.

Kahve falında çıbanlı yüz görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde çıban çıktığını görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasında çıban çıktığını görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında sırtında çıban görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta çıban görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir