AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde cep telefonu görmek

Kahve falında elinde cep telefonu görmek

Kahve falında elinde cep telefonu görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında elinde cep telefonu gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında elinde cep telefonu görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefon kaybetmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak yeni bir çevre edinileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir