AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefon aldığını görmek

Kahve falında cep telefon aldığını görmek

Kahve falında cep telefon aldığını görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, başarılar elde edileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon aldığını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek namının yürüyeceğine, huzurun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefon bulmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cep telefon almak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu vermek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu kırılmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir