AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek insanları sakinleştireceğine, gerçek mutluluğu tadacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek ele geçecek haram mal ve paraya, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek şansın ve kısmetin kapanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu düşürmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir