AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kırılmak

Kahve falında cep telefonu kırılmak

Kahve falında cep telefonu kırılmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek güzel haberler alınacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak özel hayatının da yolunda gideceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir