AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek işini layığı ile yerine getireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek ortaklı işlere girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek çok zor durumlara düşeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir