AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuyla konuşmak

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonla konuşmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu konuşmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak büyük tartışmaların sonlanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah cep telefonu görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu kapatmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefon kaybetmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir