AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefon kaybetmek

Kahve falında cep telefon kaybetmek

Kahve falında cep telefon kaybetmek sonunda mutlu olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefon kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki alışılmadık gelişmeler nedeniyle harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefon kaybetmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunu kırmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonları görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir