AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, şansının artacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, düzenin bozulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, başarılarının azalacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalmak mesleğine dört elle sarılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında cepten para çalmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonundan aranmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir