AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumrukla cam kırmak

Kahve falında yumrukla cam kırmak

Kahve falında yumrukla cam kırmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, işlerin aksayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumrukla cam kırmak gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yumrukla cam kırmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında cama yumruk atmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak gelirinden yana memnun olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüze yumruk yemek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında düşmana yumruk atmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elini yumruk yapmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında adama yumruk atmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye yumruk atmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir