AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam masa kırmak

Kahve falında cam masa kırmak

Kahve falında cam masa kırmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ona şifa olmayacağına, işlerinin duracağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında cam masa kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında cam masa kırmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.

Kahve falında masayı kırmak hızlanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında cam masa silmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalet eder.

Kahve falında cam masa görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında cam eşyaları kırmak büyük fırsatların kapısını açacağına, yakında başlayacak aşk macerasına yorulur.

Kahve falında cam çerçeve kırmak anne babanın üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin camını kırmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir