AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kavanoz kırmak

Kahve falında cam kavanoz kırmak

Kahve falında cam kavanoz kırmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına alamet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında cam kavanoz kırmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işarettir.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırmak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek kazancın ikiye katlanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında cam kavanoz görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cam kavanoz almak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına yorulur.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir