AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camlarını kırmak

Kahve falında evin camlarını kırmak

Kahve falında evin camlarını kırmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında evin camlarını kırmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında evin camlarını kırmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Kahve falında evin camını kırmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında cam şişe kırmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulur.

Kahve falında araba camı kırmak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında cam masa kırmak hayatının yolunda gideceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük camı kırmak epey bir zarara uğrayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle cam kırmak küslerin barışacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir