AnaSayfa / Genel / Kahve falında topla cam kırmak

Kahve falında topla cam kırmak

Kahve falında topla cam kırmak yaşam tecrübesi edineceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, üzüntülerin sevince döneceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topla cam kırmak gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında topla cam kırmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işarettir.

Kahve falında kapı camı kırmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş atıp cam kırmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere camı kırmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde cam kırmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Kahve falında cam bardağı kırmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vitrin camı kırmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir