AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam ayna kırmak

Kahve falında cam ayna kırmak

Kahve falında cam ayna kırmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam ayna kırmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında cam ayna kırmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ayna kırmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ayna kırmak görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynayı kırmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin aynasını kırmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iç sıkıntısına delalettir.

Kahve falında cam ayna görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cam çerçeve kırmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir